Poohjoisen Luonto

EROTTUVA TYKY-PÄIVÄ, YRITYSTILAISUUS JA RETKET PIENRYHMILLE

Kun harvinaislaatuiset elämykset kohtaavat mieleenpainuvat ympäristöt,
syntyy jotain erityistä.

 

Räätälöimme tarpeisiinne ainutlaatuisen tyky-päivän, yritystilaisuuden tai korkealuokkaisen jahtielämyksen pienryhmällenne Meri-Lapin ja Perämeren parhaissa kohteissa, koronaturvallisuutta unohtamatta.

Ohjelma voi sisältää kalastusmatkan joella tai merellä, valokuvausmatkan ruokintapaikoille ja harvinaisempien lajien reviiverille, metsästysmatkan, teemoitetun patikan tai eräretken. Haettepa tyylikästä asiakastilaisuutta, työhyvinvointia tai kaveriporukan reissua, kehitämme teille huippuohjelman, koronaturvallisuutta unohtamatta.

 

ESIMERKKEJÄ OHJELMISTAMME
  • Tyky-päivä ja ryhmäytymisaktiviteetit, kuten luonto-oppaan isännöimä patikka kuvauksellisiin maisemiin siten, että retki ei jätä ketään kylmäksi
  • Päivä luontokuvauksen parissa kohteissa, joissa pääsette havainnoimaan ja kuvaamaan valikoituja lajeja ruokailupaikoilla ja tiedetyillä reviireillä
  • Kalastuskilpailu henkilöstön tai vaikkapa myyntitiimin kesken erinomaisiksi tietämillämme apajilla. Jalokalan väsyttäminen ja voittaminen on elämyksellistä kokeneellekin kalamiehelle
  • Teemoitetut patikat, kuten historiavetoinen Jääkäreiden jäljillä. Patikka vie ryhmän paikalle, jossa tapahtui ensimmäinen Suomen itsenäistymistä edeltänyt taistelu vuonna 1916.

 

Vaihtoehtoja on monia maastossa, rannikolla, saaristossa ja avomerellä. Olipa kyseessä tyky-päivä tai tyylikäs asiakastilaisuus, kehitämme teille ikimuistoisen eräkokemuksen, jonka kruunaa tasokas illallinen riistakeittiössämme.

Ohjelmamme tapahtuvat koronaturvallisesti raikkaassa ulkoilmassa. Tilaisuuden alussa ohjeistamme osallistujat turvavälien pitämiseen aktiviteettien aikana sekä huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Kysy meiltä lisää koronaturvallisuudesta ja järjestelyjen yksityiskohdista eri aktiviteeteissa.

Kysy lisää

    Voit jättää tähän kysymyksesi tai tarkemmat tiedot siitä, minkä tyyppistä eräelämystä suunnittelette (arvio henkilömäärästä, tietoa tavoitelajeista, muut eritystoiveet, jne.)